Tartalmak(1)

Reuben kockázatelemző menedzser, mindig előre eltervezi az életét. Soha nem kockáztat, így nem érheti meglepetés. Vagy mégis? Imádott hitvese megcsalja a nászúton. Jöhet még valami más is? Valami rosszabb? Bizony, egy másik nő! Polly tökéletes ellentéte Reubennek, élvezi, hogy sodródó életstílusa váratlan helyzetek elé állítja. Mindig van új lehetőség, ha a jelenlegi nem jönne be. Amikor a sors ugyanarra a bulira sodorja őket, a nemrég faképnél hagyott Reuben úgy dönt: most az egyszer a véletlenre bízza magát. Lehet, hogy nem kellett volna. Polly alaposan felforgatja az életét. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol One of the few comedies with Ben Stiller that I really enjoy if I watch it once in a while. You forget about the predictable plot and a few toilet jokes when you get a fit of laughter from the unforgettable performance of Philip Seymour Hoffman. Jennifer Aniston with her adorably disoriented ferret and several cameo roles by big-name actors are also a delight. (70%) ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Incredibly predictable comedy, where essentially from the beginning you know how the individual relationships will develop. That wouldn't be such a problem, because the formula is almost expected, but the fact that it has only two or three funny moments is quite small for a comedy with Stiller. On the other hand, Jennifer Aniston is quite interesting here. ()

Hirdetés

Galéria (44)