Tor-túra

Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Nick (Ice Cube), aki a világon a legjobban a gyerekeket utálja most alaposan kifogta. Bomlana Suzanne-ért (Nia Long), de a nőnek két rosszcsont kölke vagyon, akik felesküdtek arra, hogy minden egyes új hódolónak elveszik a kedvét – még az élettől is. No, de Nicket nem olyan fából faragták, hogy olyan könnyedén feladja. Mikor karácsony másnapján Suzanne-nak sürgősen Vancouverbe kell utaznia, a hős szerelmes felajánlja, hogy elkíséri a srácokat Kanadába. Talán így elnyerheti a nő szívét... A két csintalan csemete természetesen mindent megtesz azért, hogy Nick elbukja a küldetést, ő azonban összeszorított fogakkal tûri a megpróbáltatásokat: csak azért is eljutnak Vancouverbe, ha törik, ha szakad. És bizony törik, és bizony szakad. (Warner Home Video)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol In the context of family films, it's not as awful as the reviews here might suggest. I think child audiences might be entertained by this comedy. I found the overdone ending the most bothersome. (50%) ()

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol Is it possible to make a comedy without a shred of humor? Brian Levant has tried it with success, and so we have the "honor" of seeing this work on our screens. Indescribable hell; and the "dialogs" between the player's CGI mock-up and Ice Cube, will leave many viewers baffled... There’s no point in writing anything about it. Only a few seconds in, the only question that springs to mind is: Is it over yet? ()

Hirdetés

Galéria (23)