Tartalmak(1)

A középkor nem kegyelmezett senkinek: csak az maradt életben, aki keményebb, bátrabb és ravaszabb volt a többieknél. Oroszlánszívű Richard rokona, Katherine most tért vissza a keresztes háborúból, de az otthonában sem lel nyugalmat. Várát kifosztották, tíz éves fiát elrabolták. Az asszony hamarosan rájön, hogy Gekkor és bandája a tettes: az útonálló nyomába ered. Nincs egyedül. Nem ő az egyetlen nő, akinek elszámolnivalója van a kóbor lovaggal. Belőlük lesznek a harcos angyalok: talán nem erősebbek az ellenfelüknél, de elszántabbak, nem keményebbek, de jobban hisznek az igazukban. És biztosan éppen olyan ravaszak, mint ő. A nők fegyvert ragadnak és felkészülnek a nagy csatára. Nem kell sokáig várniuk... (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol Pseudohistorical film with a problematic script and acting performances and an underestimated budget. Hauer played one of his typical villains routine. Forgettable superficial matter. Overall impression 20%. ()

D.Moore Boo!

az összes felhasználói recenzió

angol Err.... no. I saw it on a bus ride from Prague to Brno. Awful crap. The plot, none; the actors, lousy (even my favourite Hauer, and that's saying something). Everything reeked of television and amateurism... And the fact that it has a few pretty nice woman should make me give it one star? No way! ()