Tartalmak(1)

A vidéken élő Brantley ellenállhatatlan vonzódást érez a nagyváros forgataga, fényei és nyüzsgése, valamint a nagy karrier iránt, és az első adandó alkalommal – egy biztosnak tűnő munka reményében – New Yorkba utazik. A beígért állást ugyan nem kapja meg, de eszébe sincs visszamenni a farmra. Inkább felhívja rég nem látott gazdag nagybácsikáját és megkéri, hogy hadd dolgozzon a cégénél, akár mint egyszerű irodai levélkihordó-fiú. A munkája során megismeri a gyönyörű Christy-t, a cég egyik középvezetőjét, aki természetesen észre sem veszi a kifutófiút. Brantley-nek kockázatos ötlete támad: tudja, hogy egy ilyen nagy cégnél senki sem ismer senkit, beköltözik hát egy üres irodába, vezetőnek adja ki magát, részt vesz az üléseken, a megbeszéléseken és ragyogó ötleteivel hamarosan Christy figyelmét is felkelti. Eközben persze a postázós részlegen is megpróbál helyt állni... (TV2)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (1)

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol Fox used to be an almost infallible machine for a good mood. How else to explain that despite the huge schematic path to the top in an 80s style, they can still have so much fun with her. ()

Galéria (35)

Kapcsolódó hírek

Meghalt Mark Margolis színész

Meghalt Mark Margolis színész

2023.08.04

Nyolcvanhárom éves korában csütörtökön a New York-i Mount Sinai kórházban rövid betegség után elhunyt Mark Margolis amerikai színész, akit sok néző leginkább a Totál szívás és a Better Call Saul… (több)