Érzéki csalódás

  • Egyesült Államok One Night at McCool's
Előzetes

Tartalmak(1)

Randy (Matt Dillon), a helybéli bár pincére zárás után hazafelé belefut egy gyönyörű lányba és egy ronda történetbe. Jewel (Liv Tyler) igazi szexbombaként jár a világban. Épp az imént menekült el egy szatír elől. Az újra felbukkanó férfit Jewel hidegvérrel megöli. Randy-t teljesen elkápráztatja a lány erőteljes személyisége és enged csábításának. Mindent megtesz ettől kezdve, amit a lány kér. Randy ügyvéd unokatestvére, Carl (Paul Reiser) is első látásra beleszeret Jewel-be. A környéken történt furcsaságok miatt vizsgálódó Dehling nyomozó (John Goodman) eljut hozzájuk, ám erős érvei szertefoszlanak, mikor ő is az ellenállhatatlan lány hatása alá kerül. (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol It started One Night at McCool's and ended in a good film with a narrative structure similar to Kurosawa’s Rashomon. Funny, original and superbly cast. Even Liv Tyler is believable in her fateful beauty. ()

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol A pitch-black comedy with an angelic witch that every guy would kill for just to catch a glimpse of her (not just a glimpse, actually). And they do kill. It's just a shame that the brilliant dialogues and gags didn't make it all the way to the end, which is ridiculously dark even for a no-holds-barred comedy. ()