Ragadozók

  • Egyesült Államok The Ghost and the Darkness
Előzetes

Tartalmak(1)

1896. A britek gőzerővel fúrják be magukat a fekete kontinens érintetlen testébe. A fénylő sínpárok a civilizáció csápjaiként szövik be a természet szűzföldjét. John Patterson alezredest azért küldik Tsavóba, hogy hidat építsen a vasútnak. A mérnök, akinek a leghőbb vágya az volt, hogy eljusson Afrikába, lelkesen vág az útnak, és nem is sejti, hogy olyan ellenféllel kell majd szembenéznie, amilyen még leglidércesebb álmaiban sem fordul elő. A Szellem és a Sötétség: így hívják a bennszülöttek azt a két emberevő oroszlánt, akik hihetetlen ravaszsággal és kegyetlenséggel tizedelik a hídépítőket. A sokadik áldozat és a sokadik sikertelen vadászat után megérkezik a híres és hírhedt vadász, Remington, hogy felvegye a harcot a már-már túlvilági fenevadakkal. Az Afrika történetének legdöbbenetesebb és leghihetetlenebb vadászhistóriájából készült, rendkívül feszült, fantasztikusan fotografált kalandfilm valóban megtörtént eseményekbe avatja be a nézőt. (Film+)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
DJ Rocco iNc Egyéb
2022.07.12
Kroupa Egyéb
2008.05.27
Ka!n Egyéb
2007.05.27
chrodman DVD
2006.10.21

Kapcsolódó hírek

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)

Meghalt Tom Wilkinson színész

Meghalt Tom Wilkinson színész

2023.12.30

2023-as év utolsó óráiban sajnos szomorú hír érkezett az Egyesült Királyságból. December 30-án, szombaton hetvenöt éves korában váratlanul távozott a filmvilágból a két Oscar-díjra jelölt angol… (több)