Streaming (1)

Tartalmak(1)

1990 telének egy az ünnepi vásárlóktól nyüzsgő napján Jonathant és Sarát összehozza a véletlen, no meg egy pár kötött kesztyű. Két idegen New York forgatagában, akik azonnal a kölcsönös vonzalom áldozatául esnek. Annak ellenére, hogy mindketten járnak valakivel, együtt töltik az estét Manhattanben kószálva úgy, hogy egymás nevét sem tudják. Ám mikor az éj elkerülhetetlenül véget ér, kénytelenek megtenni a következő lépést. A megbabonázott Jonathan azt javasolja, cseréljenek telefonszámot, ám Sara húzódozik, és azzal áll elő, hogy bízzák közös jövőjüket a sorsra. Ha az ég egymásnak teremtette őket, mondja, akkor megtalálják útjukat egymás életébe. Ez lenne a terv. Ám a sors mást akar. Néhány évvel később Jonathan és Sara élete gyökeresen megváltozott, mindketten arra készülnek, hogy összekössék életüket valaki mással. Nincs mese, eljött az idő, engedniük kell kíváncsiságuknak, és fel kell kutatniuk egymást - kerül, amibe kerül. De vajon kicselezhetik-e a végzetet, és saját kezükbe vehetik-e a sorsot? (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (3)

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol A beautiful and unpretentious film with a slight touch of romance. I appreciate the magical atmosphere and the lightness of the story. No need to wonder if it's even possible for something like this to happen. It's fantasy and anything is possible. Anyway, it caressed me and made me smile a little, even when I wasn’t in a good mood. And that's the strength of movies. 4.5 stars. ()

Hirdetés

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol What can I tell you, I quite like this film. Kate Beckinsale is so beautiful that she fulfils my idea of fatal love at first sight to the tee, and the handsome John Cusack does exactly what I would do under the circumstances. But at the same time, the story is so illogical and maddeningly naive that I can't fully succumb to merely charming aesthetic sensations and give it a higher rating, although I would really like to... ()

Galéria (37)