The Truth About...
Tartalmak(1)
Friss vagy feldolgozott? Fehér vagy vörös? Mi a helyzet a hússal? Mostanában elég rossz sajtója volt: a rákkal és a szívbetegségekkel is újra és újra kapcsolatba hozták. Az Egyesült Királyság lakosságának 98%-a mégis húsevő. Chris Bavin, a húsfogyasztó zöldséges arra keresi a választ, egészséges maradhat-e úgy, hogy nem iktatja ki teljesen a húst az étrendjéből. A legjobb tudósokkal karöltve górcső alá veszik a húst és úgy vizsgálják, mint eddig még soha senki. 40 önkéntest követnek egy úttörő kutatásban, hogy kiderítsék, pontosan mennyi hús az egészséges, vajon a csirke – annak ellenére, hogy drágább – jobb-e, hogyan csökkenthetjük drámaian a feldolgozott húsokhoz köthető egészségügyi kockázatokat, valamint egy hihetetlenül sovány, ugyanakkor pénztárcakímélő szuperhúst is megismerhetünk. (Spektrum Home)
(több)Galéria (4)
Photo © Claire Tippet / BBC
Photo © BBC / Colin Rogal
Photo © Claire Tippet / BBC
Photo © BBC / Colin Rogal