Tartalmak(1)

Kijátszották a hõkövetõ rakétákat, szemtõl szembe kerültek õrjöngõ két tonnás vízilovakkal, utat törtek a dzsungel sûrûjében. De az expedíció megy tovább. Amy, a gorilla, aki egy egyetemi tankísérlet résztvevõje volt, végre hazatér. Egy professzor (Dylan Walsh), egy elektronikai szakértõ (Laura Linney, Truman Show), egy idegenvezetõ (Ernie Hudson), egy felfedezõ (Tim Curry) és mások követik a szökellõ majmot. Tudják, hogy elvezeti õket arra a helyre, mely több az otthonánál - Zinj legendás elveszett városába, és annak gyémántbányáiba. De amit nem tudnak, az végzetes lehet. Ha egyszer belépnek Zinjbe, õk lesznek a veszélyeztetett faj! Michael Crichton (Jurassic Park) bestsellerébõl készült ez az akciódús kaland, tele a legújabb csúcstechnológiával és a legõsibb félelmekkel. (UIP-Duna Film)

(több)

Recenziók (2)

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol A stupid movie that is probably a parody of its source material. It's not adventurous or entertaining enough, let alone thrilling. A slow-moving bore with solid production design, good music and decent visual effects. ()

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol As a B-movie, it is good, but as an adaptation of Crichton's book Congo failed. That said, you can't deny the skillfully shot scenes, the beautiful Goldsmith score (shame about that) and the mechanical monkeys that look alive. ()