Titkok, hazugságok és magánnyomozók

(sorozat)
  • Egyesült Államok Secrets, Lies & Private Eyes
Dokument / Krimi
Egyesült Államok, 2021, 6x43 perc

Tartalmak(1)

1. A vádlott és a szerető: Egy férfi azt reméli, hogy Heather tisztázhatja őt a gyilkosság vádja alól. Közben Renee és női csapata egy feltételezett csaló nyomába ered Nashville-ben.
2. A gyilkos és a gyógymód: Heather reméli, hogy a törvényszékiek bizonyítani tudják Justin ártatlanságát, de régebbi vádak kisiklathatják az ügyét. Sheila másnak adja ki magát, hogy elkapjon egy tolvajt.
3. A megfigyelő és a lovas: Alex és Jon nyomába ered Lauren bármenedzser zaklatójának. Renee és Amy egy lezáratlan üggyel foglalkozik.
4. A titok: Renee és Amy a Rachel eltűnése körüli találgatásokat elemzi. Heather macska-egér játékot játszik egy körözött szökevénnyel, akinek vissza kellene térnie a börtönbe.
5. Hamis nyomok: Egy városon kívüli idegentől származó információk áttörést hozhatnak Alex és Jon felderítetlen gyilkossági ügyében. Heather hamis nyomokkal küzd a Dustin utáni hajszában.
6. Az informátor és a vonat: Alex és Jon olyan bizonyítékot talál, amely felfedheti a gyilkos kilétét. Sheila pedig egy vonatbaleset ügyében nyomoz, mert köze lehet egy gyilkossághoz. (Discovery Science)

(több)