A fiam

  • Egyesült Királyság My Son (több)
Előzetes 1
Egyesült Királyság / Franciaország, 2021, 96 perc (Alternatív 91 perc)

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Az elvált Edmond Murray (James McAvoy) elköltözött volt feleségétől és 7 éves fiától, hogy nemzetközi karrierjének éljen. Amikor exneje sírva értesíti a fiú eltűnéséről, Murray visszasiet a skót felföldre. Hamar kiderül, hogy a gyereket elrabolták. Eleinte a szülők megadják magukat a kétségbeesésnek, de Murray hamarosan megmutatja, hogy hajlandó bármire, hogy megtalálja fiát. Olyan vadászatra indul, amely arra kényszeríti, hogy elmenjen a végsőkig, és megkérdőjelezze minden addig érvényesnek hitt meggyőződését... (HBO Europe)

(több)

Recenziók (2)

Prioritize:

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A zord, felhős északi táj témája és helyszíne szuper. McAvoy főszereplésével ígéretes mozi, a nézők által kedvelt témában. De a feldolgozás inkább átlagos. Az eleje jó, szolid, de a csúcspont bután leegyszerűsített. ()

TheEvilTwin 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s quite bizarre to make a film and then make it again a few years later, eh? The problem with this film, however, is that when it's over, you get the impression that it has left you with no feelings at all, it's completely empty, be it in plot, emotion, acting, theme or denouement - one big nothing. For an inexperienced viewer it will be fine, but I personally can't find a positive reason to see it after it's over - as I said, this film is simply a huge and empty nothing. ()