Közép-nyugati kísértetjárás

(sorozat)
  • Egyesült Államok Haunting in the Heartland
Reality-TV / Dokument
Egyesült Államok, 2020, 6x42 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1. A Klu Klux Klan tárgyalások: Steve Shippy a michigani Merrillbe tart, hogy megvizsgáljon egy gonosz lényről szóló beszámolókat. Egy helytörténész segítségével feltárja a város nyomasztó múltját.
2. A ragaszkodás: Steve Atchisonba utazik, hogy egy bosszús jelenséget megvizsgáljon, ami rettegésben tart egy testvérpárt. Egy történész és egy látnok segítségével sötét családi titkokat derít ki.
3. A Vörös Halál: Steve Greeneville városába utazik, ahol egy évtizedek óta tartó kísértetjárás tragédiába torkollt. A helyi rendfenntartók segítségével felfedi a város sötét múltját.
4. Zuhanás az őrületbe: Steve a Mississippi-beli Holly Springs városába utazik, ahol egy pszichiátriai beteg szelleme kísért egy családot. Fényt derít a várost kísértő sötét titokra.
5. Játsszunk!: Steve az iowai Malvernbe utazik, ahol egy kislány szelleme kísért egy kis faluban. A válaszok keresése az eddigi legkellemetlenebb kísértetjáráshoz vezeti el őt és csapatát.
6. A gonosz arcképe: Steve Hebronba utazik, ahol egy gonosz szellem után nyomoz, ami egy nőt az otthonában kísért. Mire csapatával egyre közelebb kerülnek a titokhoz, a lény egyre veszélyesebbé válik. (TLC)

(több)

Galéria (11)