Z, a hangya

  • Egyesült Államok Antz
Előzetes

Tartalmak(1)

Az élet nem habos torta Z számára! Z, a hangya egy nagyvárosban élt és dolgozott egész életében, még lehetősége sem volt a kitörésre. Most azonban háború készülődik a termeszekkel szemben, s a királynőnél Csáprágó tábornok megszerzi az engedélyt a harcra. Bala hercegnő ennek a félelmetes tábornoknak a jegyese, de ő többre vágyik. Egy véletlen során találkozik Z-vel, aki fülig szerelmes lesz belé. Rábeszéli katonahangya barátját, hogy átmenetileg cseréljenek posztot, így még a katonák közé is beáll, csakhogy a díszszemlén láthassa kedvesét. Így keveredik hát bele a háborúba a termeszek ellen. Z, az egykor legjelentéktelenebb dolgozó most a legnagyobb hőssé válhat mindnyájuk közül! (KiwiTV)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol Not only great animation, but, most importantly, a refreshing, funny story, which I liked more than the overrated Shrek. It's worth watching in the original, if only for Woody Allen and Sly Stallone. I also loved the many funny references to film classics. ()

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol Made in the same year as A Bug's Life, but a few notches better. At least as far as I’m concerned. The bugs have the correct number of legs, the film has a much better story and Woody Allen has perfectly transferred his neurotic personality onto the main character. Unlike A Bug’s Life, which felt hasty and half-baked, Antz seemed more compact and professional, which is obvious given the cast. ()

Hirdetés

Galéria (25)