Feloldott paranormális akták

(műsor)
  • Egyesült Államok Paranormal Declassified
Reality-TV
Egyesült Államok, 2020, 6x42 perc

Szereplők:

Thom Reed

Tartalmak(1)

1. A mélység szörnyetegei: Paul Beban az igazságot keresi a tengeri szörnyekkel kapcsolatban. A vermonti Champlain-tóhoz utazik, hogy kiderítse, egy osztályozatlan lény ólálkodik-e a sötét mélységben.
2. Bőrváltók üldözése: Paul "bőrváltókként" ismert gonosz alakváltókat vizsgál. A Navajo nemzet szívétől a hírhedt Skinwalker Ranchig követi őket.
3. Jószágcsonkítási rejtély: Paul egy 60 éves, megoldatlan jószágcsonkítási sorozatra keresi a válaszokat Amerika-szerte. Egy távoli nebraskai farmra tart, hogy felfedje az igazságot.
4. Idegenek leplezése: Paul bizonyítékot keres, hogy az idegenek köztünk vannak. Rég eltemetett aktákat ás elő, ami egy egészen a Fehér Házig vezető földönkívüli-leplezést fed fel.
5. Óriásláb nyomában: Paul a Középnyugat erdeinek mélyébe vándorol, hogy megkeressen Óriáslábat. Álhíreken és félrevezetéseken vág át, hogy áttörő bizonyítékot tárjon fel.
6. A pokol bejárata: Paul növekvő számú démoni aktivitást vizsgál meg Amerikában, ami lesújtja a katolikus egyházat. Az indianai Gary-ből követ nyomokat a texasi Mineral Wellsbe.
7. Emberfeletti katonák: A 70-es években egy szuper katonák kifejlesztésére szolgáló, titkos amerikai katonai programról szóló pletykák látnak napvilágot. Paul nekilát az igazság feltárásának.
8. Zombi apokalipszis: A zombi apokalipszis az egyik leggyakrabban leírt ítéletnapi forgatókönyv a populáris kultúrában. Paul nyomozása során a COVID-19 világszerte terjed. (TLC)

(több)