Szellemek nemzete

(műsor)
  • Egyesült Államok Ghost Nation
Dokument / Reality-TV / Misztikus
Egyesült Államok, 2019, 22x42 perc

Tartalmak(1)

II./1. Egy szentségtelen kísértés: Jason, Steve, Dave és Share az ohiói Waynesville-be tart, hogy megvizsgálják, milyen agresszív paranormális tevékenység zajlik egy volt katolikus templomnál.
II./2. A boszorkányfa: A csapat egy pennsylvaniai pár hívására indul. Úgy gondolják, a 19. században épült házukat kísértő szellemek léte mögött a kertjükben lévő "boszorkányfa" áll.
II./3. Börtönszellem: A csapat szellemtevékenységről vizsgál meg jelentéseket egy használaton kívüli börtönben New Yorkban. Erősítést kérnek, amikor a tervekből kiderül, hogy milyen nagy az ingatlan.
II./4. Túlvilági ítélet: A New York-i Warwickban négy új csapattag csatlakozik Steve-hez, Dave-hez és Sharihoz, hogy segítsenek a Mid-Orange Fegyházban történő nyomozásban.
II./5. Démoni ültetvény: A csapat Dél-Karolinába utazik, hogy megvizsgálja a démoni tevékenységről szóló jelentéseket egy 200 éves ültetvényen. Mire lelnek vajon az úton?
II./6. A sebész szelleme: A csapat Észak-Karolinába utazik, hogy kivizsgáljon egy paranormális tevékenységet. Egy pár a rémisztő látomások miatt, aggódik még meg nem született gyermekük biztonságáért.
II./7. Találkozó a pokolban: Jason, Steve, Dave és Shari ismét találkoznak Amy Brunival és Adam Berry-vel, hogy megvizsgáljanak egy villát Rhode Island-en, amit baljós energia emészt. Vajon mit találnak majd?
II./8. Ördögi tinta: Jason, Steve és Shari a New Jersey-i Deptfordba tartanak, hogy megvizsgáljanak egy kísértetjárta tetoválószalont. Lehetséges szellemjárások veszélyeztetik az üzletet.
II./9. Rémségek antik boltja: A csapat megvizsgál egy paranormális tevékenységben szereplő szeget egy connecticuti régiségkereskedésben. A tulajdonos attól tart, hogy végleg be kell zárnia.
II./10. Gonosz a padláson: Jason, Steve, Dave és Shari a Burn Brae Mansion-ben nyomoznak a New York-i Glen Speyben. Le kell bontaniuk egy falat, hogy eljussanak egy titkos szobába.
II./11. 911 Félelemgyár: Jason, Steve, Dave és Shari csintalan szellemekről szóló pletykákat vizsgálnak meg egy New Jersey-i gyárban. Egy orvosi vészhelyzet az egész nyomozást veszélyezteti.
II./12. Lépcső a pokolba: Jason, Steve, Dave és Shari paranormális tevékenységről szóló állításokat vizsgálnak meg a New Jersey-i Burrowes Mansion-ben. Rejtélyes jelöléseket tárnak fel a padlás falain.
II./13. Kísértetharag: Jason, Steve, Dave és Shari Indiana vidéki részére tartanak, hogy segítsenek egy elkeseredett családnak, akiket bizarr jelenések gyötörnek otthonukban. Vajon mit találnak majd?
II./14. Kérem, ne zavarjanak!: Jason, Steve, Dave és Shari Pennsylvania egyik szállodájába látogatnak. Szellem menyasszonyról szóló hírek és titokzatos támadások a tóparti üdülőhely működését fenyegetik.
II./15. Hölgy feketében: A csapat a pennsylvaniai New Castle-be utazik, hogy segítsenek egy gyászoló páron, akik szerint sötét paranormális erők játszottak szerepet 14 éves lányuk hirtelen halálában. (Travel Channel)

(több)