Földönkívüliek a sztrádán

(sorozat)
  • Egyesült Államok Alien Highway
Dokument / Reality-TV / Misztikus / Sci-Fi
Egyesült Államok, 2019, 8x42 perc

Tartalmak(1)

1. Felfordulás Missouriban: Egy közelmúltbeli UFO-észleléssorozat Missouriban az 1973-as, piedmonti eset otthonába hozza Chuck Zukowski csapatát. Vajon a történelem megismétli önmagát?
2. UFO terror: Egy missouri-i férfi, aki azt állítja, hogy zaklatja egy UFO, Chuck és csapata segítségét kéri. Nyomozásuk sötét titkot fed fel, ami megmagyarázhatja a jelentett tevékenységet.
3. Gyilkosság a prérin: Egy sor furcsa állathalál és UFO-észlelés Kolorádóba viszi Chuckot. Mivel jelentések szerint a hatóságok figyelmen kívül hagyják az eseteket, kormányzati leplezésről lehet szó.
4. UFO-mentés: Chuck kap egy térképet, ami állítólag a roswelli esetből mentett anyagokat tartalmazó raktárhoz vezet. Csapatával elképesztő kincsvadászatra indulnak.
5. A Skinwalker legendája: Nemrégiben egy a hírhedt Skinwalker-farm mellett észlelt lény miatt Chuck és a csapat Utahba utazik vizsgálódni. A bizonyítékok arra utalnak, hogy földönkívüli lehet.
6. Dél-kaliforniai UFO-észlelések: A dél-kaliforniai partvidék melletti folyamatos UFO-észlelések miatt Chuck és a csapat megvizsgálja a kapcsolatot az UFO-k, a katonaság és az óceán között.
7. Arizonai anomáliák: Egy Phoenixben történt UFO-észlelés miatt Chuck és a csapat az arizonai Sedonába tart. Megvizsgálják, hogy a terület energiaörvényei átjáróként működnek-e a túlvilági látogatóknak.
8. Menekülés az 51-es területről: Egy informátor egy, állítólag az 51-es területről szökött földönkívüliről számol be, Chuck és a csapat a nevadai Tonopah-ba utazik megvizsgálni, hogy még mindig a környéken jár-e. (Travel Channel)

(több)