Amerikai rémtörténetek

(sorozat)
  • Egyesült Államok Southern Gothic
? %
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2020, 6x43 perc

Tartalmak(1)

1. A bűnös: Amikor egy fiatal férjet lelőnek alabamai otthonában, a rendőrség balul elsült rablásra gyanakszik. A helyi baptista közösség azonban egy sötét titkot őriz.
2. Állatnak neveztek: Három tizenéves eltűnik, és később holtan találják őket egy texasi városban. Egy rablás tettese gyanúsítottá válik. Egy szökés után hatalmas embervadászat veszi kezdetét.
3. Memphisi blues: Egy édesanyára három lövést adnak le egy memphisi benzinkútnál. A rendőrség egy titokzatos levélre bukkan, amelyik feszültséget vált ki a helyiek között.
4. Vérontás New Orleansban: Miután egy édesanyát lemészárolnak az otthonában, a rendőrök egy különös nyomra lelnek. Egy második holttest felfedezése sorozatgyilkosra utal.
5. Ki ölte meg Katie Autryt?: Kentuckyban óriási megdöbbenést okoz, amikor egy diáklányt megtámadnak és felgyújtanak kollégiumi szobájában. A rendőrség két gyanúsítottat is talál.
6. Halott a vízben: Tennessee-ben egy halász női holttestre bukkan a vízben. A nyomozóknak családi titkok, évtizedes ellenségeskedés és egy gyanús temetés szövevényét kell kibogozniuk. (Investigation Discovery)

(több)