A New York Post címlapján

(sorozat)
  • Egyesült Államok Torn from the Headlines: The New York Post Reports
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2020, 6x43 perc

Tartalmak(1)

1. A szmokingkirály: Egy ismert üzletembert elrabolnak egy vendéglő parkolójából, és több millió dolláros váltságdíjat követelnek érte. A rendőrség versenyt fut az idővel, hogy élve megtalálja.
2. Remény: A felső manhattani autópályán egy megdöbbentő felfedezés nyomán a rendőrök bonyolult nyomozásba kezdenek. Sikerül-e elkapniuk a gyerekgyilkost, mielőtt újra lecsapna?
3. Utolsó hívás a vízesésnél: Amikor rábukkannak egy fiatal nő holttestére, a nyomozók versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a gyilkosát, mielőtt az újra lecsapna.
4. A millió dolláros gyilkosság: Egy üzletember meggyilkolása felbolygatja az Upper East Side békés szomszédságának életét. Sikerül-e a nyomozóknak kibogozni a hazugságok hálóját és elkapni a gyilkost?
5. A helyszínelő halála: Egy fiatal helyszínelőt meggyilkolnak az otthonában. A rendőrség bonyolult kriminalisztikai nyomokat követve próbálja megtalálni a gyilkost.
6. A vér nem nyugszik: Egy felvételen egy népszerű Brooklyn-i háztulajdonos látható, aki az életéért küzd. Hogyan reagál a rendőrség, amikor másnap megtalálják a férfi holttestét? (Investigation Discovery)

(több)