Ismerős ismeretlenek

(sorozat)
  • Egyesült Államok Stranger Among Us
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2020, 6x43 perc

Tartalmak(1)

1. Rémület a házban: Az összetartó közösség három tagját lelövik, és a helybeliek értetlenül állnak az eset előtt. Kiderülhet azonban, hogy a gyilkos már régóta köztük él.
2. Gyilkosság receptre: Egy elismert bőrgyógyászt halálra kínoztak a saját rendelőjében. A rendőrség először tanácstalan, de a közösségi médiában hasznos nyomra lelnek.
3. Véres találkozás: Miután egy rég elveszett lány visszatér a családjához, békés floridai környéküket botrányok és kettős gyilkosság forgatja fel fenekestül.
4. A harag tüze: A nyugat-virginiai tűzoltók megdöbbennek, amikor felfedezik, hogy egy gyanús tűzeset hátterében valójában egy hármas gyilkosság áll.
5. Gyilkosság a vonaton: A tavaszi szünetben egy főiskolai hallgató bekerül egy veszélyes alternatív közösségbe, akik jegy nélkül utazgatnak különféle vonatokon. A kaland az életébe kerül.
6. Vér a pályán: Amikor egy kosárlabdacsillag hirtelen nyom nélkül eltűnik 2003 nyarán, a főiskola sportközössége egy végzetes botrány kellős közepén találja magát. (Investigation Discovery)

(több)