Tartalmak(1)

1944 nyara: Walter, egy fiatal német katona egy lengyelországi erdei egységhez kerül. Tépelődik kötelességtudata és lelkiismerete között, amit tovább nehezít a lengyel partizán, Wanda iránti szerelme.

1. rész: 1944: a II. világháború utolsó nyarán a német katona, Walter Proska otthonról a keleti frontra tart. Egy vonatbaleset után egy kis egységhez vezénylik Rokitnóba egy hiábavaló küldetésre.
2. rész: Proskát elkapják az oroszok; egy súlyos lábsérülés lehetetlenné teszi számára, hogy tovább gyalogoljon a többi rabbal. Majd kiszúrja közöttük barátját, Wolfgang Kürschnert... (Epic Drama)

(több)

Recenziók (1)

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol A war drama in which there is no fighting that makes your blood run cold, and yet it speaks volumes about war. And I certainly don't begrudge the film a bit of romance combined with beautiful music. When else to encounter a fateful love than in a heightened time when life is at stake? The first part is more engaging and suspenseful than the second, but overall, the story of a German deserter to the Red Army captivated me enough to remember it for a long time. (80%) ()