Ragadozók fegyvertára

(sorozat)
  • Magyarország Ragadozó Afrika (több)
Dokument
Egyesült Királyság, 2016, 4x48 perc

Tartalmak(1)

1. Ragadozósors: A Földön bizonyos állatok gyilkolásra születnek. Ezek a különleges vadászok lenyűgöző arzenállal és egyedülálló támadási stratégiákkal rendelkeznek. Az életben maradáshoz ölniük kell, ez a sorsuk. És a vadászok sosem tudhatják, hogy hol találnak rá legközelebbi ebédjükre.
2. Halálos tervezés: Kígyók, pókok, skorpiók: az emberek által legfélelmetesebbnek talált és legkevésbé kedvelt állatok. Bár köztük vannak a világ legmérgezőbb állatai, azt kevesen tudják, hogy ők jobban félnek tőlünk, mint mi tőlük.
3. Élet a cápákkal: A cápák a bolygó legrégibb és legfejlettebb ragadozói közé tartoznak. Afrika déli partjai mentén kutatók szeretnének minél többet megtudni ezekről a lenyűgöző lényekről, és igyekeznek felhívni a figyelmet a rájuk leselkedő veszélyekre. Mindent megtesznek, hogy biztonságossá tegyék az életet a cápákkal.
4. Hihetetlen hüllők: Afrika - egy élettől duzzadó kontinens. Bár a legtöbben az állatvilág arisztokráciáját ismerik, az árnyékban számtalan hüllő is éli itt életét. Szinte minden élőhelyen megjelentek, és egészen bámulatos módokon fejlődtek és alkalmazkodtak a környezethez, így kétségtelenül ők az alvilág igazi mesterei. (Love Nature 4K)

(több)