A halál árnyéka

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Shadows of Death
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2019, 6x42 perc

Rendező:

Mark J. Blackman

Tartalmak(1)

1. A titok: Debra és Melissa barátok, és egy floridai ügyvédi irodában dolgoznak. Melissa holttestét megtalálják egy csatornában, Debrát, pedig bűntudat gyötri egy sötét titok miatt.
2. Gyilkosság fényes nappal: Amikor Remington lelkészt fényes nappal lelövik, a rendőrség hajtóvadászatot indít. A város másik végén az Odom család attól tart, hogy eltűnt fiúk veszélyben van.
3. Az eskü: A Shahanazari család a jobb élet reményében költözött Iránból Kaliforniába. Amikor a legkisebb fiút, Christ betörők meggyilkolják, a bátyja attól tart, hogy őt fogják hibáztatni.
4. Az ígéret: Debbie Smith olyan hívást kap, amitől minden anya retteg: fia, Matthew, meghalt a főiskolán. A rendőrség szerint nem baleset volt _ lehet, hogy a hozzá közel állók a felelősek?
5. A védelmező: Doris Bradley a chicagói erőszak elől családjával együtt egy Illinois állambeli idilli kisvárosba költözött. Egy nap eltűnt 16 éves lánya, Diamond.
6. Az ígéret: Amikor egy anya nyomtalanul eltűnik, a rendőrség szerint szándékosan költözött el. Az anyja, azonban tudja, hogy soha nem hagyná el a gyermekeit, és a keresésére indul. (Investigation Discovery)

(több)