A '90-es évek: A leghalálosabb évtized

(sorozat)
  • Egyesült Államok 1990s: The Deadliest Decade

Tartalmak(1)

1. Magányos csillag: Amikor Doris Angletont lelövik az otthonában, a rendőrök úgy vélik, hogy a gyilkosság férje fogadóirodájához kapcsolódik. Az asszonynak azonban megvoltak a maga titkai.
2. Az új lány
3.  4. A káosz ura: A floridai Fort Myers közösségét megrázza, amikor a történelmi Coca-Cola gyár felrobban. Ám miután egy közkedvelt tanárt lelőnek, felszínre tör a bandaerőszak.
5. Elborult aggyal: Amikor egy fiatal pár eltűnik a birtokáról és lamborghinijüket az Everglades mocsaras vidékén találják meg, a nyomozók attól tartanak, hogy egy testépítő banda áldozatai lettek.
6. Veszélyes elmék: Jonathan Levint, egy népszerű gimis tanárt holtan találnak New York-i apartmanjában. Amikor a rendőrség napvilágra hozza, hogy egy gazdag igazgató fia, médiavihar keveredik.
7. Peches katona: Tracie McBride közlegény éppen elkezdte a katonai hírszerzési gyakorlatát, amikor elrabolták egy mosókonyhából. A hajsza egy horrortörténetet leplez le.
8. Ne kérdezz, ne mondd: 1992-ben Allen Schindlert, egy fiatal amerikai tengerészt halálra vernek Japánban. Amikor a holttest hazaérkezik, anyja eltökéli, hogy megtalálja a gyilkost.
9. Ház az erdőben: Amikor Lisa Carlsont holtan találták az otthonában, először úgy vélték, rablók lepték meg egy intim pillanatban, és lelőtték. Később kiderült, hogy a jelenetet megrendezték.
10. Egy veszélyes férfi: 1996 júliusában ezrek gyűltek össze Centennial Parkban az atlantai olimpiára, amikor egy bomba felrobbant. Az FBI terrorizmusra gyanakodott, de egy sorozatrobbantó volt a tettes. (Investigation Discovery)

(több)