Sohase búcsúzz

(sorozat)
  • Egyesült Államok Never Say Goodbye
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok / Kanada, 2019, 43 perc

Rendező:

Simon Schneider

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1. Balsejtelem: Amikor egy nemrég nyugdíjba vonult tanár eltűnik, lánya a legrosszabbtól tart. Az ezt követő rejtélyes események a megtévesztés és a kettős identitás világába vezetnek minket.
2. Halálos titok: Amikor a 30 éves feleség és mostohaanya, Katrina Smith eltűnik, a keresése során kiderül, hogy hajdan tökéletes élete darabjaira esett szét.
3. Vadászmező: A sikeres modellnek, Julie Popovichnak mindene megvolt. Egy ismeretlen férfi elcsalta egy bárból, és kioltotta az életét. Egy bejelentés vezetett el a szabadon ólálkodó gyilkoshoz.
4. Szokatlan kegyetlenséggel: Egy édesapa megtalálja tizenéves lánya holttestét, aki kegyetlen gyilkosság áldozata lett. Bár nincs világos indíték és nincsenek tanúk, a rendőrség rábukkan egy nyomra.
5. A gonosz lesben áll: Egy anya legvadabb rémálma valósággá válik, amikor a fia eltűnik. A keresés először eredménytelen, amíg egy autós rettenetes felfedezést nem tesz.
6. Mindenki gyanús: Egy férj hazatérve azt látja, hogy feleségét meggyilkolták néhány lépésnyire a csecsemőjüktől. A nyomozók szerint a nő ismerhette a tettest, ezért mindenki gyanúsítottá válik. (Investigation Discovery)

(több)