Gyilkos fejtörő

(sorozat)
  • Egyesült Államok Murder Decoded
összes plakát

Tartalmak(1)

1. Gyilkosság a folyóparton: Farmerek egy tizenéves lány holttestére bukkannak a folyóparton, de a nyomozók nem jutnak eredményre a nyomozásban. Évekkel később DNS-minták vezetnek el a gyilkoshoz.
2. Elferdített írások: Miután vadászok rábukkantak egy fiatal nő holttestére, a rendőrség megdöbbentő titkot fedez fel. Vérfoltok és gyanús nyugták segítségével jutnak közelebb az ügy megoldásához.
3. Állati nyomok: Eltűnt egy fiatal nő, és gyerekek bukkannak rá a holttestére egy mérföldekre fekvő faluban. Törvényszéki szakértők állati szőrszálakat és DNS-bizonyítékokat rögzítenek.
4. Portyázó farkas: Egy lakótömbben lelőnek egy anyát és felnőtt fiát. Eleinte nincsenek gyanúsítottak, a nyomozók a talált töltényhüvelyek, cipőnyomok és DNS-minták alapján indulnak el.
5. A bosszú: Miután motorosok észrevesznek egy égő holttestet az autópálya mellett, a nyomozók bizonyítékokat találnak egy kegyetlen gyilkossággal és annak eltussolásával kapcsolatban.
6. Egy gyilkosság anatómiája: Egy elvált édesapát meggyilkolnak. A boncolás különös ellentmondásokat tár fel. A nyomozók digitális nyomok dekódolásával leplezik le a zavart elméjű gyilkos ravasz tervét.
7. Véres lábnyomok: Egy férfi felhívja a 911-et, amikor barátja otthonában vérnyomokat talál: egy aktivistát lelőttek. Véres lábnyomok és egy hitelkártya vezet el a gyilkoshoz.
8. Emésztő tűz: Egy autó kigyullad a part közelében, és a nyomozók egy fiatal nő holttestére bukkannak. A gyilkos megpróbálja elrejteni a bizonyítékot, és ez buktatja le. (Investigation Discovery)

(több)