Buffy, a vámpírok réme

(sorozat)
  • Egyesült Államok Buffy the Vampire Slayer (több)
Akció / Dráma / Fantasy / Romantikus / Horror
Egyesült Államok, (1997–2003), 105 h 50 perc (Percek: 42–83 perc)

Alkotók:

Joss Whedon

Szereplők:

Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Anthony Head, David Boreanaz, Seth Green, Emma Caulfield Ford, Marc Blucas (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(7) / Epizódok(143)

Tartalmak(1)

Buffy Summers fiatal kora ellenére komoly munkát végez az emberiség védelmében: ő a vámpírok és más démoni lények egyes számú ellenfele, aki ismeri, látja és képes legyőzni a sötét erőket. Ezt persze rajta kívül szinte senki nem tudja... Miután eltanácsolják korábbi iskolájából, amiért felgyújtotta és porig égette a tornatermet (mert tele volt vámpírokkal), Buffy-nak is elege lesz a különc életből. Olyan akar lenni, mint a többi 16 éves lány: randizni szeretne, moziba járni, fiúkról pletykálni és álmodozni – nem pedig karókat döfni gyilkos vámpírok testébe. Úgy tűnik, az iskolaváltás és az új otthon talán segíthet abban, hogy új életet kezdjen. Édesanyjával Sunnydale-be költöznek, ahol Buffy végre új barátokra és nyugalomra lel... amíg rá nem jön, hogy Sunnydale egy misztikus átjáró felett terül el, amely mágnesként vonzza a démoni erőket. Buffynak újra magához kell ragadnia a karót és a szenteltvizet, hogy megvédhesse új barátait. (InterCom)

(több)

Felhasználói recenzió NinadeL ehhez a sorozathoz (1)

Buffy, a vámpírok réme (1997) 

angol Buffy the Vampire Slayer is a classic show from the turn of the millennium. At the beginning was the video store hit with Luke Perry and at the end was the phenomenon with the spin-off Angel, which still lives on in the pages of comic books today. The show's reputation was spoiled by Nova, which couldn't handle practically any series in the first decade. ()