Ütött az órád!

(sorozat)
  • Egyesült Államok Killing Time
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2019, 42 perc

Tartalmak(1)

1. A vetélytárs: Amikor Dr. Brian Stidhamet holtan találják egy parkolóban, Jill Isely nyomozó felvázolja az eseményeket. Autórablás vagy valamilyen sötétebb ok áll a háttérben?
2. A pókerarcú gyilkos: Thomas Clayton arra érkezett haza egy pókerjátékból, hogy feleségét, Kelleyt meggyilkolták. Amikor a lánya leírta a támadót, a férfi gyanúsítottá vált.
3. Az álom vége: Egy házaspárt alvás közben kegyetlen támadás ér, amelyet csak a feleség él túl. Vajon a fia a könyörtelen gyilkos, vagy a család maffiakapcsolatai állnak a hátérben?
4. Testek a folyóban: Egy holttestet találnak egy New Orleans-i csatornában. A nyomozók nem tudják, merre induljanak. Egy második holttest is előkerül egy gömbsúlyzóval, amely megoldhatja a rejtélyt.
5. Baljós felfedezés: Egy édesanyát brutálisan meggyilkolnak, és a környezetében mindenki elborzad. Egy bűnözőtől kapott információ baljós felfedezéshez vezet.
6. Barátok és ellenségek: Egy asszony arra ért haza, hogy férje a saját vérében fekszik otthon. A rendőrség először balesetre gyanakodott, de később feltűnt, hogy a férfi autója hiányzik. (Investigation Discovery)

(több)