Tartalmak(1)

1. Az igazság fáj: Mississippi államban egy család szétesik, amikor egy félrelépés napvilágra kerül. Két embert megölnek, és a gyilkos utáni nyomozás közben különös dolgokra bukkannak.
2. Az ördög csábítása: Amikor egy magányos özvegy beleszeret egy vonzó ingatlanügynökbe, a lánya gyanakodni kezd a férfira. A nyomozás sötét titkokat tár fel.
3. A bizonyíték: Amikor egy édesanya tragikus teherautó-baleset áldozata lesz, családtagjai arra gyanakszanak, hogy valójában gyilkosság történt. Ezután a fia miatt kezdenek aggódni...
4. Gyilkos kollégák: Két nő, akik egy adószakértőnél dolgoznak, tudják, hogy a férfi hajlamos a dühkitörésekre. Azonban amikor a főnökük erőszakossá válik, rettenetes titkok kerülnek napvilágra.
5. Belső tűz: Egy gyújtogató négy embert meggyilkol egy kaliforniai áruházban. Két gyújtogatásra szakosodott nyomozó áll rá az ügyre.
6. A gyilkos kéz: Steven Willis élete fenekestől felfordul, amikor egyik családtagját meggyilkolják. Elkezdi keresni a gyilkost, de még hárman meghalnak, mielőtt megtudja az igazságot. (Investigation Discovery)

(több)