Halálos Ausztrália

(sorozat)
  • Kanada Deadly Australians
Dokument
Kanada / Ausztrália, 2017, 4x48 perc

Tartalmak(1)

1. Erdők: Ausztráliában élnek a világ legmérgezőbb és legveszélyesebb élőlényei. Az óceánoktól az erdőkig, a mocsaraktól a sivatagokig, mindenhol újabb lényekre bukkanhatunk, amelyek harapnak, csípnek, mérgeznek vagy marcangolnak.
2. Lápok: Amíg a víz Ausztrália felvidékéről az óceánba folyik, számos egyedülálló élőhelyet hoz létre, amelyek tökéletes színteret nyújtanak a ragadozók és prédáik közti sokféle interakcióhoz.
3. Sivatagok: Ausztrália szemet gyönyörködtető tájai mögött néma gyilkosok, szélhámosok, rablóbandák és fosztogatók kavalkádjára bukkanunk, akik mind az első helyért küzdenek a kíméletlen, száraz és kietlen ausztrál sivatagban. Olyan kiélezett a verseny, hogy az itt élő állatoknak egészen újszerű módszereket kellett kidolgoznia az életben maradáshoz.
4. Óceánok: Ausztráliában élnek a világ legmérgezőbb és legveszélyesebb élőlényei. Az óceánoktól az erdőkig, a mocsaraktól a sivatagokig, mindenhol újabb lényekre bukkanhatunk, amelyek harapnak, csípnek, mérgeznek vagy marcangolnak. (Love Nature 4K)

(több)