Veszélyes szerelem

(sorozat)
  • Egyesült Államok Love Kills
Krimi / Dráma
Egyesült Államok, 2017, 6x42 perc

Tartalmak(1)

1. Lángra gyúltunk: Amikor Judy és Duane találkoznak, egyből fellobban a szikra közöttük. A szikrákból felcsapó lángok azonban hamarosan kikerülnek az irányításuk alól.
2. Nincs jövő: Amikor a korábbi bűnöző Chance és Danielle találkoznak, egyből fellobban a szikra közöttük. Nem tudják fizetni a számlájukat, és máris korábbi életük vonzásába kerülnek.
3. Az egész világ ellen: A sors összehozza Lorit és Mike-ot, miután a férfi letöltötte a büntetését. Amikor a férfi nem talál munkát, visszatér a sötét oldalra, és magával viszi Lorit is.
4. Álom volt az egész: Elveszik Josh álmát, hogy egyszer a családi farmot igazgassa. Egy puskával bosszút állnak... de ki húzta meg a ravaszt?
5. Összetűzések: Alyssa és Damarius gyermeket várnak, szüleikben azonban forr a düh. A viták tragédiához vezetnek. Hetek múlva döbbenetes tények kerülnek napvilágra.
6. A jókislány és a rosszfiú: Victoria beleszeret Raymonba, a rosszfiúba, és belekeveredik egy fegyveres rablásba. Az életük ezt követően örökre megváltozik. (Investigation Discovery)

(több)