A halál csókja

(sorozat)
  • Egyesült Államok Kiss Of Death
Krimi / Dráma
Egyesült Államok, 2017, 6x42 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1. Őrült szerelem: A középiskolás Melissa előtt szép jövő áll, amikor találkozik Robert Burtonnel. Amikor megpróbálja megvalósítani a vágyait, a férfi vad féltékenységébe ütközik.
2. Égő szerelem: Audrey Mabrey online társkeresőn találkozik Chris Hanney-vel, az elragadó New York-i rendőrrel, a 9/11 hősével. Amikor élőben találkoznak, hazugságok egész hálójába gabalyodik.
3. Az apa bűnei: A 19 éves Kristi vakrandizik egy egyedülálló édesapával, Steve-vel, és beleszeret. A vonzó külső azonban egy szörnyeteget takar, amit az ital még jobban kihoz belőle.
4. Út a pokolba: Amikor Brandon Duran egy motoros ralin találkozik a tetovált címlaplánnyal, Amberrel, a férfit lenyűgözi a lány kihívó viselkedése. A lány esküvői tervei sátáni fordulatot vesznek.
5. A vér szava: Mario, a mentőápoló beleszeret a kórházban dolgozó Ginába. Összeházasodnak, és fényűző életet élnek. Idővel a látszat lelepleződik, és az események gyilkosságba torkollnak.
6. Az üldözött: Az egyedülálló édesanya, Amy Theriault beleszeret a jóképű Jesse Marquis-ba. A tündérmeseként induló romantikus történet azonban erőszakos véget ér. (Investigation Discovery)

(több)

Galéria (7)