Yellowstone

(sorozat)
Előzetes 1
Dráma / Western
Egyesült Államok, (2018–2023), 45 h 19 perc (Percek: 37–93 perc)

Zeneszerző:

Brian Tyler, Breton Vivian

Szereplők:

Kevin Costner, Kelly Reilly, Dave Annable, Kelsey Asbille, Wes Bentley, Gil Birmingham, Ian Bohen, Luke Grimes, Cole Hauser, Jill Hennessy, Danny Huston (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(5) / Epizódok(53)

Tartalmak(1)

Kevin Costner játssza John Duttont, a Montana ranch családfőjét, aki az Egyesült Államok legnagyobb birtokának tulajdonosa. A Yellowstone Dutton harcát meséli el, aki a földje megvédéséért, valamint családja egységének megőrzéséért harcol. (RTL Spike)

Felhasználói recenzió POMO ehhez a sorozathoz (1)

Yellowstone (2018) 

magyar Ha nincs egy családi látogató, aki imádja Costner-t, akkor mivel nem vagyok a sorozatok rajongója, nem jutottam volna hozzá. Ami nagy kár lenne. Ez nem western a szó szoros értelmében, csak egy jelenlegi farmon játszódik, ahol mindenki lovagol és kalapot visel. A minőségi forgatókönyv rögtön az elején tápláló Pilótával indul, rátekeredő nyitott végkifejlettel, a további epizódok felosztódnak a politikával és a nagyvállalkozói machinációkkal foglalkozó részekre (nálam ***) és a farmon élő emberekkel foglalkozó részekre - miért olyanok amilyenek, miért és milyen kapcsolatok vannak közöttük (nálam ****). Minden szereplő kiválóan van megformálva, megírva és eljátszva, és karakterével egy összetett kollektív konstellációba illeszkedik, amiben az egyik sorscsapás követi a másikat. És a főcímdal - nagyszerű. Az Eastwood Nincs bocsánat filmjéből származó zenei motívumnak, amellyel az első évad 6. epizódja kezdődik, itt helyén van. A Yellowstone minden, csak nem romantika egy szép természeti helyen Costner-rel. Van itt gyilkosság, dugás, lopás, csalás. Minden, amire a néző vágyik. ()

Kapcsolódó hírek