Mondj igent a ruhára: Ausztrália

(műsor)
  • Ausztrália Say Yes to the Dress Australia
Reality-TV
Ausztrália, 2016, 25 perc

Szereplők:

Adam Dixon

Tartalmak(1)

1. Egy család vagyunk: Csatlakozzunk Adam Dixonhoz és csapatához a Brides of Sydney szalonban. Elsőként Morgan érkezik, nagy kísérettel. Talina esküvői ruhát keres, bár még nem kérték meg a kezét.
2. Ha van rá pénz: Vanessa nagyot álmodik, és van rá 9000 dollárja. Meredith felpróbálja a ruháját. Mit szólnak hozzá a barátai, akik elkísérték?
3. Eredeti párok: Patti Ann Chicagóból érkezik, hogy ruhát keressen a Bahamákon tartandó esküvőjéhez. Merav nagyon igényes, kérdés, hogy mire lesz elegendő pénze.
4. Hány ember kell egy menyasszonyi ruha megvásárlásához?: Allison nem gondolta, hogy a ruha megvásárlása ennyi érzelem felkavarásával jár. Lehet, hogy 60 ruha felpróbálása után Courtney végre megtalálta az igazit?
5. Második nekifutás: Wendi a tökéletes ruhát keresi, miután az első esküvőjén erre nem volt módja. Passzol-e még Shannonra a ruhája?
6. Kész rejtély: Új-Zélandi női gyeplabdacsillaga, Gemma a tökéletes ruhát keresi, hogy lenyűgözze finnyás kíséretét. Belinda is a tökéletes ruhát keresi. (TLC)

(több)

Galéria (8)