A gonosz hangja

(sorozat)
  • Egyesült Államok Hear No Evil
Dokument / Krimi
Egyesült Államok, 2017, 6x43 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1. Holtak suttogása: A Minnesota állambeli Little Fallsban betörnek egy nyugdíjashoz, és az eset kettős gyilkossággal végződik. Hangfelvételek alapján lehet rekonstruálni, hogy mi történt.
2. Törölve: Georgia államban egy édesanyát holtan találnak, miután eltűnt otthonról. A férje által rögzített hangfájlok döntő nyomoknak bizonyulnak - és döbbenetes titkokra derül fény.
3. Szellem a gépben: Egy édesanyát lelőnek a csecsemője mellett. A nyomozás során az indítékok között felmerül a féltékenység és az emberrablás is. Elvezethet-e egy diktafon a gyilkoshoz?
4. Szex, hazugság, hangszalag: Egy gyilkossággal vádolt anya úgy próbálja meg tisztázni magát, hogy titokban felveszi annak a vallomását, aki szerinte kelepcébe csalta.
5. Pénzhamisító és sorozatgyilkos: 1983-ban a titkosszolgálat elfog egy pénzhamisítót. A nála talált hangfelvételeken nőket kínoz a történelem egyik legelvetemültebb sorozatgyilkosa.
6. Előre kitervelten: Egy pár vitája tragikus véget ér, amikor egyiküket lelövik. Az áldozat utolsó szavait rögzítő hangfelvétel bizonyítékként szolgál a gyilkosság tárgyalásán. (Investigation Discovery)

(több)

Galéria (7)