Sirga - Egy oroszlánkölyök megmentése

(sorozat)
  • Dél-afrikai Köztársaság Saving Sirga: Journey into the Heart of a Lion
Dokument
Dél-afrikai Köztársaság, 2016, 6x50 perc

Zeneszerző:

Kevin Smuts

Tartalmak(1)

1. Élő halott oroszlán: Epizódunkban megismerhetik a Val és Sirga közti viszonyt és az ember/ragadozó konfliktus hátterét. Minden Sirga kiskorában kezdődik.
2. Halálos évad: Val és Sirga vadászni megy. Sirga kuduval kergetőzik, teknőccel játszik és megtanulja, milyen veszélyeket rejt az oryx szarva.
3. Élő sivatag: Az eső évszak drámai változásai nyomán a Kalahári is megváltozik. Lelepleződik Sirga gyenge pontja, mégpedig a jól táplált nagy antilopok vadászata.
4. Bizonytalan idők: Val és Sirga vadászni megy, aztán lubickolnak egy időszakos tóban, viperával, gyíkokkal és egy hatalmas teknőccel is találkoznak. Később Val beoltja veszettség ellen az árva vadkutya kölyköket.
5. Egy oroszlán halála: A nagy ragadozók arra születtek, hogy saját szabályaik szerint éljenek és haljanak. A fogságban tartásuk állandó éberséget igényel.
6. Sirga, a vadász:  A barátság, elszántság, hűség és a fennmaradás úttörő története ez, amely teljesen új oldaláról mutatja be az emberek és az oroszlánok kapcsolatát. (DIGI Animal World)

(több)

Recenziók (0)

Prioritize: