Rendkívüli törvényszéki ügyek

(sorozat)
  • Egyesült Államok Extreme Forensics
Krimi / Dráma / Dokument
Egyesült Államok, 2008, 45 perc

Tartalmak(1)

15. rész: Lövések dörrennek egy motelben New Jersey-ben. Két építőmunkás az áldozat. Tanúk nincsenek, de a rendőrség hamar talál nyomot, amin elindulhat a gyilkos után.
16. rész: A teljes közösséget megrázza egy 19 éves lány eltűnése Minnesotában. A rendőrség egy napfizikust hív segítségül a nyomozáshoz.
17. rész: Egy ohiói temetőben kegyetlenül megvernek, majd megölnek egy 15 éves lányt. Ahhoz, hogy a gyilkost elkapják, a szakértőknek a semmiből kell DNS-mintát keríteniük.
18. rész: Egy súlyos autóbalesetet követően a bizonyítékokból nem áll össze a kép arról, hogy mi történhetett. Az orvosi vizsgálat válaszok helyett csak újabb kérdésekkel szolgál.
19. rész: Egy eltűnt férfi holtteste - illetve annak egy része - Lone Star Cattle megyében kerül elő. Vajon tud egy kezdő halottkém segíteni az ügy megoldásában?
20. rész: Az 50-es években egy kanadai kisváros felfordult, mikor eltűnt egy fiatal lány. Az erdőben találtak rá, ahol megerőszakolták és megfojtották. Az első számú gyanúsított a 14 éves szomszédja.
21. rész: Holtan találnak három építőmunkást egy csűrben. Az eset zavarba hozza a hatóságokat. Egy rosszul sikerült betörés, vagy valamilyen sötétebb dolog van a háttérben?
22. rész: Miután a diák Jodi egy nap nem tér haza, tánccsapatának segítségével sikerül azonosítani egy gyanúsítottat, de a bizonyításhoz ennél több kell. Az ügy megoldása egy hajszálon múlik. (Investigation Discovery)

(több)