Tartalmak(1)

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk. Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben. Ám összeköttetések híján Buster és társulata kénytelen belopni magát a világhíres Crystal Entertainment irodáiba, ahol a főnök egy könyörtelen farkas mogul, Jimmy Crystal. A kis csapat kétségbeesetten próbálja felkelteni Mr. Crystal figyelmét, és Günter előáll egy elképesztő spontán ötlettel, amelyhez aztán Buster is gyorsan csatlakozik: azt ígérik, hogy az új műsor sztárja a rocklegenda oroszlán, Clay Calloway lesz. A gond csak annyi, hogy Buster még sosem találkozott Clayjel, aki elzárkózott a világtól már több, mint egy évtizede, amikor elveszítette feleségét, és azóta színét sem látták… Miközben Günter segít Busternek megálmodni egy nem is evilági színházi remekművet, és miközben egyre nagyobb a nyomás (és a fenyegetés) Mr. Crystal részéről, Buster nekivág, hogy felkutassa Clayt, és rábeszélje, hogy térjen vissza a színpadra. Ami Buster világsikerről szőtt álmodozásának indul, olyan érzelmes utazássá alakul, amely bizonyítja, hogy a zene ereje képes meggyógyítani a legbánatosabb szívet is. (UIP-Duna Film)

(több)

Recenziók (2)

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol I liked the first one a bit more, but the second one is also a solid animated film for fans of modern pop music. The animation of the animals is amazing (the lion leads the way!), the songs are fresh, the storyline is fast-paced and the film reliably manages to entertain. Too bad it lacks humor for an animated film, but I'll still pull it out at 4 stars. 7/10. ()

Stanislaus 

az összes felhasználói recenzió

angol After a five-year hiatus, the Sing 2 has certainly lost none of its energy and charm and can easily match the first. The old friends are back in action and a challenge awaits them. Although you can guess how the whole story will end, I still got carried away on the wave of nice songs and pleasant animation, which despite its colourfulness is not disturbing and nice to watch. The storyline with Clay "Bono" Calloway was touching, while the biggest portion of entertainment was once again provided by the oldest chameleon in the business, Mrs. Crawly. An audiovisually beautiful and at the same time informative little film that I will certainly love to return to in the future. ()