Tartalmak(1)

Guillaume, a lelkes feltaláló környezetkímélő eljárásokat kidolgozó környezetszennyező gyár tulajdonosa, aki polgármester akar lenni, hogy a közéletet is tovább szennyezze. Legkomolyabb ellenfele éppen a saját felesége, akinek megvan a magához való esze. A választások közeledtével a gyár gépei és dolgozói szinte teljesen ellepik a házaspár lakását. A feleség sorsa a férj szavazatán múlik, de a házaspárnak az annyira várt japán beruházók eltűnése után mindenképpen annyi. De szerencsére újra egymásra találnak egy bárányoktól hemzsegő farmon. A béke pontosan a következő nagyszerű ötletig tart... (Fantasy Film)

(több)

Recenziók (2)

Stanislaus 

az összes felhasználói recenzió

angol Louis de Funès and Annie Girardot portray a seriously entertaining married couple whose daily bread was often an unhealthy degree of stubborn emotion. Both actors tackled their parts with verve and deliver many humorous scenes. However, I was most amused by the sequences with the pool table and the pull-up sash. I would certainly not be bored in such a lively and wild household, but at the same time I think would soon be ripe for a madhouse. A weaker four stars! ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Here is a great duo. Louis de Funès and Annie Girardot are great spouses, precisely the kind who can pull off similar antics. From a screenwriting perspective, their film house is used absolutely brilliantly. Watering the flowerbed is simply a great idea. And we're basically still at the beginning. The film essentially constantly builds up and jumps from one idea to another. ()