Tartalmak(1)

Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty. A bűnözőket csak úgy lehet megállítani, ha az utakon fel tudják venni velük a versenyt, ezért Hobbs megkéri Domot, hogy hozza össze "elit alakulatát" Londonban. A fizetség? Teljes kegyelem mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek otthonukba, és egyesíthessék családjaikat. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (64)

A forgatástól 9 - Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Paul Walker, Jordana Brewster, Justin Lin, Kim Kold
A forgatástól 9 - Tyrese Gibson (színész), Sung Kang (színész), Gal Gadot (színésznő), Paul Walker (színész), Jordana Brewster (színésznő), Justin Lin (rendező), Kim Kold (színész)
SZ: angol
04:46
A forgatástól 8 - Michelle Rodriguez, Gina Carano, Justin Lin, Joe Taslim, Sung Kang, Tyrese Gibson, Paul Walker, John Ortiz, Ludacris, Vin Diesel
A forgatástól 8 - Michelle Rodriguez (színésznő), Gina Carano (színésznő), Justin Lin (rendező), Joe Taslim (színész), Sung Kang (színész), Tyrese Gibson (színész), Paul Walker (színész), John Ortiz (színész), Ludacris (színész), Vin Diesel (színész)
SZ: angol
05:07
A forgatástól 7 - Vin Diesel, Justin Lin, Michelle Rodriguez, Ludacris, Luke Evans, Dwayne Johnson, Sung Kang, Tyrese Gibson, Gina Carano
A forgatástól 7 - Vin Diesel (színész), Justin Lin (rendező), Michelle Rodriguez (színésznő), Ludacris (színész), Luke Evans (színész), Dwayne Johnson (színész), Sung Kang (színész), Tyrese Gibson (színész), Gina Carano (színésznő)
SZ: angol
04:59
A forgatástól 6
A forgatástól 6
SZ: angol
05:01
A forgatástól 5
A forgatástól 5
SZ: angol
05:20
A forgatástól 4
A forgatástól 4
SZ: angol
03:05
A forgatástól 3
A forgatástól 3
SZ: angol
01:49
A forgatástól 2
A forgatástól 2
SZ: angol
02:50
A forgatástól 1
A forgatástól 1
SZ: angol
03:13