Nanny McPhee és a nagy bumm

  • Egyesült Királyság Nanny McPhee and the Big Bang (több)
Előzetes 2
Vígjáték / Családi / Fantasy
Egyesült Királyság / Franciaország / Egyesült Államok, 2010, 105 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandók elmenni. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét. (UIP-Duna Film)

(több)

Recenziók (2)

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol Surprisingly, not knowing the previous film with Nanny McPhee is not a particular retardant or redundancy in the audience's cooperation in forming active hypotheses about the true nature. And Maggie Gyllenhaal! And the pseudo-war stylization! ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol It's a terrible shame that it basically repeats what was presented in the first film. The story is actually the same; it's just a slightly different family, but that doesn't make it a second part of the film, just a copy. It's all the more sad because there are some interesting actors here. Unfortunately, even in this case, the fact remains that a repeated joke isn't really a joke. ()