Tartalmak(1)

A tizennyolc éves Iannak nincs szerencséje a lányoknál. Emiatt a bátyja, Rex állandóan piszkálja, a csajozásban pedig még a tizennégy éves kisöccse is lepipálja. Ráadásul a munkahelyén, a gyorsétteremben is rendre megalázzák. Mindezt talán elviselné, lévén, jobban foglalkoztatja, hogy itt a főiskola, és ő még mindig szűz. Ian elhatározza, hogy az interneten szerez nőt magának. Hamarosan megismerkedik a dögös szöszivel és a Chicago és Knoxville közötti távolság sem látszik áthidalhatatlannak. Elcsórja a bátyja autóját és a barátjával, Lance-szel, illetve a barátnőjével, Feliciával útnak indul, hogy elveszítse a szüzességét. (HBO Europe)

(több)

Videók (2)

Előzetes

Recenziók (3)

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol An enjoyable diversion that left me with stomach pain for two days. The talking donut idea was really brilliant! The story was totally stale and unimportant, but the performances of the actors and the lines were not bad. It was another long-awaited successful comedy, as it should be. Almost perfect, that's why I don't understand the rating here! ()

Isherwood 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s very predictable, but in many moments also damn truthful and above all outrageously entertaining. It’s a rather late burial of genre films developed long ago, which scores points with its sincerity, sensual curves, and wonderful music. And James Marsden unleashed to the max. The funniest film of winter 2008/09. ()

Galéria (38)