Halottnak a csók - Série 2

(évad)
Fantasy / Vígjáték / Romantikus / Dráma
Egyesült Államok, 2008, 9 h 18 perc (Percek: 42–43 perc)

Alkotók:

Bryan Fuller

Operatőr:

Michael Weaver

Zeneszerző:

Jim Dooley

Szereplők:

Lee Pace, Anna Friel, Chi McBride, Jim Dale, Ellen Greene, Swoosie Kurtz, Kristin Chenoweth, Missi Pyle, French Stewart, Peter Cambor, Autumn Reeser (több)
(további alkotók)

Epizódok(13)

Tartalmak(1)

Kóstolj bele a Halottnak a csók második fogásába! A többszörös Emmy-díjas sorozatnak ebben az évadában a Papen megyei Pitekészítő, aki ujjának egyetlen érintésével holtakat képes feltámasztani, és szerelme, az élők sorába visszatért Chuck több különlegességet szervíroz, mint a rémületes Méhember vagy a Tésztagyilkos: a Pitekuckó étlapján (a szó szoros és átvitt értelmében is) mélyen eltemetett titkok szerepelnek. És történésekből sincs hiány: Olive Snook, a zsokéból lett pincérnő kolostorba vonul, hogy feledje szerelmi bánatát, a Pitekészítő pedig, aki ezt a bánatot okozta, elszántan rejtegeti Chuckot nagynénjei, Vivian és Lily elől, akik halottnak hiszik a lányt. A Pitekészítő feltámasztja Chuck halott apját, míg Emerson Cod magánnyomozót apai érzései is hajtják, amikor végére akar járni egy csúnya gyilkossági ügynek, mivel abba lányának szélhámos anyja is belekeveredett. Ez a varázslatos, szellemes és megható ínyencség éppen olyan ellenállhatatlan, mint a Pitekészítő háromszilvás pitéje. (Pro Video Film)

(több)

Recenziók (1)

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol What is interesting is the development from episodic cases to a plot with more grip at the end of Season 2, which I liked by far the most. And the rushed finale? If every canceled series had such a well-closed ending, we could only congratulate ourselves. It's just a pity that the sequel in the form of a comic book has rested on its laurels. After all, for a show I've been following for six years, I won't forget that one right away. ()

Galéria (163)