Az elvarázsolt erdők titkai

(sorozat)
  • Egyesült Államok Secrets of the Enchanted Forests
Dokument
Egyesült Államok, 2023, 60 perc

Tartalmak(1)

1. Trópusok: Tegyen egy kört az Egyenlítő körül, és ismerje meg a trópusi erdők változatos élővilágát. Találkozhat egy mini erdőt nevelő magányos lajhárral, mindenen megosztozkodó makikkal és erdei kertjeiket gondozó elefántokkal. Majd ezek után fedezze fel a vidék sötét oldalát.
2. Mérsékelt égöv: Kövesse az évszakok változását, és tudja meg, hogyan segítik a fák és az állatok egymást a túlélésben. Legyen tanúja a szentjánosbogarak sötétedés utáni táncának, fedezze fel a nyári hőségben túlhevült fákat hűtő nyári gombákat, és készüljön fel a levelek hullásával induló őszi vándorlásra.
3. Vízivilágok: Ismerje meg az vizes élőhelyeket, ahol a fák és a víz találkozása táplálja az új életeket. Merüljön el a fiatal, bolyhos fókáknak menedéket nyújtó víz alatti erdőbe, látogasson el egy mangrove-menedékházba, ahol a vízi világ csavargóinak egy különös csapata rejtőzik, és még néhány valódi mocsári szörnnyel is találkozhat.
4. A hegyek: Kapaszkodjon fel a gyérülő levegő és a sziklatornyok birodalmába. Tartson velünk, ahogy a titokzatos majmok a téli élelemért harcolnak, csatlakozzunk a lemúrok énekéhez a gyümölcsökkel teli fák lombkoronájában, majd megcsodáljuk, ahogy egy illatozó fa összehozza a virágokat és az oposszumokat egy holdfényes randevúra. (Love Nature 4K)

(több)

Galéria (18)