Natalia Grace különös esete

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Curious Case of Natalia Grace
Előzetes
Dokument / Krimi
Egyesült Államok, 2023, 12x42 perc

Szereplők:

Katrina Kemp
(további alkotók)

Tartalmak(1)

1. Ismerjük meg a Barnett családot: A Barnett család örökbe fogadja Nataliát, az állítólag hatéves ukrán árvát. Azonban mindez rémálommá válik, amikor megtudják, hogy a lány talán nem is hatéves, és nem is ukrán.
2. Árva vagy szélhámos?: Michael Barnett elmondja, hogy Natalia megpróbálta megmérgezni őket. Barnett történetének ellentmondásai miatt a nyomozók elbizonytalanodnak, hogy ki is az igazi gonosztevő.
3. Rémálomszomszéd: A felnőttként megjelenő és egyedül élő Natalia zaklatja új szomszédait. A Barnett család sötét oldala is megjelenik, amikor nyomozás indul ellenük.
4. Áldozat vagy gonosztevő?: Az időközben elvált Barnették egy indianai lakásban magára hagyják Nataliát. Amikor a rendőrség beavatkozik, Michael megdöbbentő vallomásai miatt letartóztatják őket.
5. Barnett kontra Barnett: Ahogy közeledik Michael tárgyalása, Kristine-re hárítja a felelősséget. Reményt ad neki, hogy a bíró a tárgyalás során elveti Natalia életkorának a megvitatását.
6. Üss vagy megütnek: Évekig tartó várakozás után Michael tárgyalása végre elkezdődött. Megjelenik egy rejtélyes új tanú, és olyan terhelő vallomást tesz, amely tönkreteheti Michaelt. (TLC)

(több)