Natalia Grace különös esete

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Curious Case of Natalia Grace
Előzetes
Dokument / Krimi
Egyesült Államok, 2023, 12x42 perc

Szereplők:

Katrina Kemp
(további alkotók)

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1. Ismerjük meg a Barnett családot: A Barnett család örökbe fogadja Nataliát, az állítólag hatéves ukrán árvát. Azonban mindez rémálommá válik, amikor megtudják, hogy a lány talán nem is hatéves, és nem is ukrán.
2. Árva vagy szélhámos?: Michael Barnett elmondja, hogy Natalia megpróbálta megmérgezni őket. Barnett történetének ellentmondásai miatt a nyomozók elbizonytalanodnak, hogy ki is az igazi gonosztevő.
3. Rémálomszomszéd: A felnőttként megjelenő és egyedül élő Natalia zaklatja új szomszédait. A Barnett család sötét oldala is megjelenik, amikor nyomozás indul ellenük.
4. Áldozat vagy gonosztevő?: Az időközben elvált Barnették egy indianai lakásban magára hagyják Nataliát. Amikor a rendőrség beavatkozik, Michael megdöbbentő vallomásai miatt letartóztatják őket.
5. Barnett kontra Barnett: Ahogy közeledik Michael tárgyalása, Kristine-re hárítja a felelősséget. Reményt ad neki, hogy a bíró a tárgyalás során elveti Natalia életkorának a megvitatását.
6. Üss vagy megütnek: Évekig tartó várakozás után Michael tárgyalása végre elkezdődött. Megjelenik egy rejtélyes új tanú, és olyan terhelő vallomást tesz, amely tönkreteheti Michaelt. (TLC)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
Tynka00 digitális másolat
2023.10.22