Ningaloo: Az ausztrál óceán csodája

(sorozat)
  • Ausztrália Ningaloo: Australia’s Ocean Wonder
összes plakát
Dokument
Ausztrália, 2022, 3x55 perc

Rendező:

Peter Rees

Forgatókönyvíró:

Tim Winton

Szereplők:

Tim Winton (narrátor)

Tartalmak(1)

1. Összeütközések: Figyelje meg a Ningaloo-zátonyt, Cape Range-et és az Exmouth-öblöt alakító természeti és emberi erőket Timmel, a terület hagyományos tulajdonosainak számító törzzsel és más szakértőkkel. Tekintsen meg egy millió éves fosszilis zátonyt, egy óriási halat és egy ráját, amely elég nagyot tud ütni.
2. Kapcsolódások: Kövesse a tudósokat és a terület hagyományos tulajdonosának számító törzset, amint feltérképezik a Ningaloo biológiai sokféleségét őrző ökológiai kapcsolatokat, vándorlási útvonalakat és a fajok közötti kötelékeket. Játszadozzon bálnákkal, úszkáljon a hínárszigetek között, és nézze meg, ahogy a régészek megdöntik a telepesek mítoszát.
3. Döntések: Tudja meg, hogy Ningaloo természetvédelmi csodája hogyan inspirálhatja az embereket arra, hogy megmentsék a bolygót az éghajlati pusztulás széléről. Látogasson el egy elhagyatott bálnavadász-állomásra és más romokhoz, melyek megmutatják, hogy az eszközeink megvannak a változáshoz, csak az akaratot kell megtalálnunk. (Love Nature 4K)

(több)