Gólkirályság

(sorozat)
Előzetes
? %
Vígjáték
Magyarország, (2023–2024), 15 h 7 perc (Percek: 45–57 perc)

Alkotók:

Iván Kapitány

Rendező:

Iván Kapitány

Operatőr:

Frigyes Kapitány

Zeneszerző:

Gergely Parádi

Szereplők:

Rozi Lovas, Gábor Hevér, János Sarkadi Kiss, Zoltán Schmied, András Mészáros, Dóra Sztarenki, Dóra Szinetár, Norbert Mohácsi, Márk Márfi, Zalán Kisari (több)
(további alkotók)

Évad(2) / Epizódok(18)

Tartalmak(1)

A vígjátéksorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe..., azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.
Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep. (RTL)

(több)