Felsővárosi vidrák

(sorozat)
  • angol Uptown Otters
Dokument
Szingapúr, 2022, 6x50 perc

Tartalmak(1)

1. Gazdagok városa: Kukkantson be az Öbölbeli család területére, ahol Anna pazar lakomákat rendez, de belső nézeteltérésekkel kell szembenéznie. Ismerjék meg riválisát, Miát, az utcai Városiak vezetőjét, aki új életstílusra vágyik, és látogassanak el az elszigetelt Mangrove családhoz.
2. Itthon, távol az otthontól: Ússzon fel a folyón az Öbölbeli családdal, ahol Anna segít unokái felnevelésében, majd hazaérve betolakodókat talál a területén. Nézze meg, ahogy a mangrove erdőben egy árvíz majdnem elsodor egy kölyköt, és ahogy a Városiak tisztán az erőforrásaikból táplálkoznak.
3. Az elfoglalt Bay: Készüljön fel a csetepatéra a Marina-öbölben, ahol a Nomádok és a Városiak tanyáznak, míg Anna és az Öbölbeli család a folyón vannak. Élvezze velük a békés vidraéletet ebben a fényűző vízfolyásban, mielőtt a jogos tulajdonosok a vártnál korábban érnek vissza.
4. Három már sok: Üdvözöljük Anna klánját a Marina-öbölben, ahol két vidracsalád birtokháborítást követett el. Érezze a forróságot, amikor Mia megérzi Anna szagát és kiszorítja a Városiakat. Majd kapaszkodjon erősen, mikor a Nomádok boldog tudatlanságban vannak, miközben támadás közeledik.
5. Csata az öbölért: Kövesse az Öbölbeli család matriarcháját, ahogy végleg elüldözi a Nomádokat a területéről, és kukkantson be a meghökkentő szülőbarlangba, ahol a Városiak vezetője, Mia telepedett le. Aztán lazuljon a Mangrove családdal, miközben kóbor kutyákkal cimborálnak. (Love Nature 4K)

(több)