Ausztrália vadmadarai

(sorozat)
  • Egyesült Államok Wild Birds of Australia
összes plakát
? %
Dokument
Egyesült Államok, 2022, 4x47 perc

Szereplők:

Virge Gilchrist (narrátor)

Tartalmak(1)

1. A kis pingvin: Ismerjék meg Harryt és Sallyt, a két kis pingvint. Ezek a röpképtelen, totyogó madarak a természet legzajosabb lakótelepein élnek. Életük igazi családi saga hűséges párokkal, otthonépítéssel és pezsgő éjszakai élettel.
2. Az emu titkos élete: Az emu Ausztrália legnagyobb méretű őshonos madara, és a világ második legnagyobb madárfaja az afrikai strucc után. A két méter magas, csaknem három métereset lépő madár gyorsan fut, de repülni nem képes. Világukban a nőstények hozzák a fontos döntéseket, a tojásaik zöldek, és a csíkos, aprócska fiókák nevelése kizárólag a hímek dolga.
3. Légi vadászok: Ausztrália ragadozómadarai a környék legkíméletlenebb vadászai. Ezek a különleges képességekkel megáldott gyilkosok erősek, ravaszak és gyorsak, és az életben maradáshoz lenyűgöző fegyverarzenált tudnak bevetni. Ismerjék meg Ausztália égi ragadozóinak történetét!
4. Fészeklakó fiókák: A sikeres szaporodás minden madárfaj fennmaradása szempontjából létfontosságú. Ebben az epizódban négy olyan madárfajt ismerünk meg, amelyek elképesztő dolgokra képesek, hogy párra találjanak, felneveljék kicsinyeiket és a lehető legjobb esélyeket biztosítsák a következő nemzedéknek a túlélésre. Bárhol éljenek, ezekre a madarakra sok munka vár: meg kell védeniük területüket a betolakodóktól, magukhoz kell vonzaniuk és meg kell hódítaniuk párjukat, és vigyázniuk kell fiókáikra. (Love Nature 4K)

(több)