Egyszer volt, hol nem volt ... az élet

(sorozat)
  • Franciaország Il était une fois... la vie (több)

Epizódok(26)

Tartalmak(1)

Albert Barillé több mint harminc szép és szórakoztató, de elsősorban ismeretterjesztő rajzfilm szerzője. Nagy népszerűségnek örvend az "Egyszer volt az EMBER" és az "Egyszer volt az ÉLET" című sorozata. Ez utóbbi egy különleges világba kalauzol el, egy olyan helyre, amelyik tőled sem idegen, hiszen a saját testedről, szerveid működéséről van szó. Sok izgalmas kérdésre kapsz választ, többek között arra, hogy miért vagy éhes, miért leszel beteg és hogyan gyógyulsz meg, miért kell oltást kapnod, mikor pihen a szíved. Fedezz fel te is egy olyan világot, amelynek minden nap a része vagy, ismerd meg az emberi test valamennyi apró titkát! (M&C)

(több)

Recenziók (3)

Jeoffrey 

az összes felhasználói recenzió

angol As a kid, I loved this TV show, and it made me interested in the human body, and it made me want to become a doctor for a while. I recently watched a few episodes again and found that even as an adult it is still really enjoyable. 10/10. ()

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol So I really loved this series. It is so informative and entertaining. Definitely unmatched in its field. I wasn't into encyclopedias, but Once Upon a Time... Life I devoured without actually realizing I was learning anything. And I still remember a lot of it. Interesting for all generations. Totally original! ()

Hirdetés

Galéria (36)